Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@15:02:41 GMT

امام علی(ع) مصداق آیه 19 سوره برائت است

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۵۶۱۴۰

امام علی(ع) مصداق آیه 19 سوره برائت است


به گزارش ایکنا از قم، آیت‎الله العظمی سبحانی بعد ازظهر امروز درس تفسیر سوره برائت گفت: کافران و مومنان در صدر اسلام مسجد می ساختند ولی یکی برای بت، معبد می ساخت ولی دیگری برای خدا و عبادت خداوند متعال مسجد می ساخت؛ این دو هیچ گاه با هم برابر نیستند؛ این مطلب در سوره توبه بیان شده است.
وی افزود: رفع عطش زائران کعبه در ایام حج در گذشته کار بسیار ارزشمندی بود؛ حالا فرض کنیم که سقایی که این کار را انجام می دهد فاقد ایمان به خدا و روز قیامت ولی کار او فاقد ارزش است زیرا وی به خدا و روز قیامت اعتقادی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آیه 19 یادآورشد: سقایت دارای سه معنی است که اولین معنی آن، انبار آبی است که در کنار زمزم بود که متعلق به جناب عباس بود که سعودی ها این انبار را از بین بردند؛ معنی دوم سقایت به معنی سیراب کردن و گاهی نیزبه ظرف گفته می شود؛ در این آیه سقایت به معنی سیراب کردن است.
وی گفت: هر حدیثی را نمی توان دلیلی بر تفسیر آیه بدانیم و باید در این زمینه تلاش داشته باشیم و منابع دینی را با نگاه مجموعه ای مورد دقت و تحلیل قراردهیم؛ در خصوص آیه 19 احادیثی مطرح شده است که در یکی از احادیث فاصله گفت وگوی جناب عباس در این خصوص هفت سال تفاوت وجوددارد؛ چند روایت دیگر نیز وجود دارد که دارای اشکالاتی است.
آیت الله العظمی سبحانی اظهارکرد: مصداق این آیه(19) در خصوص یاران پیامبراکرم(ص) و امام علی(ع) است؛ آنچه مشخص است آن است که امام علی(ع) در لیله المبیت جان خود را سپر پیامبر کردند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: سبحانی ایکنا قرآن قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ما ملت امام حسینیم» از حاج علی تا حاج قاسم

راه و رسم ملت امام حسین سال‌های سال است که یکی است؛ این مسیر از روزهای خرداد ۱۳۴۲ آغاز شد و تا امروز نیز چراغ راه این مسیر پر پیچ و خم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بسیاری از ما جمله طلایی «ما ملت امام حسینیم» حاج قاسم را شنیده‌ایم اما ریشه این حرف به سال‌های قبل یعنی میدان مبارزه دفاع مقدس باز می‌گردد، آنجایی که شهید حاج علی زاهدی نیز بر این جملات تاکید داشته و می‌گوید «ما ملت امام‌حسینیم»

کد خبر 750263

دیگر خبرها

  • تصاویری از قبرستان بقیع
  • امروز برائت از کفار، همان مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل است
  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • امام جمعه اهل سنت کلاله: حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • «ما ملت امام حسینیم» از حاج علی تا حاج قاسم
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن